elinsss.com 163b es designJag gjorde ett tappert försök att fota den där nya t-shirts modellen jag sydde ihop häromdagen. Ja. Kan bara konstater att sju extra kilo på kroppen – mesta av det mitt på magen – inte gör provningar så himla lätta. Till saken hör att jag så gott som aldrig går med åtsittande kläder upptill (vilket inte har något med kroppen att göra utan bara min egen smak och bekvämlighet). Men i det här skedet av graviditeten börjar jag känna mig som ett gigantiskt hus, så då funkar det faktiskt bättre med åtsittande plagg. Så man ser att jag inte bara förätit mig på Fazers blå utan att det faktiskt är något på gång där inne.

Denna t-shirtsmodell funkar därför inte alls nu. Och jag tror jag får hålla med sambon som påpekade att den skulle vara finare i ett mer fallande tyg. Visst visst. Får sy upp ytterligare en modell i viskos. Gillar i alla fall skarpt den där cut out ärmen.

En reaktion till “Brunch tee

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s