IMG_2118 (1024x656)elinsss.com 161b Det där med för små bordsytor i studion har varit ett problem länge, samtidigt som ett mega-bord äter för mycket utrymme. Men härifrån fick jag iden om att bygga ett klaffbord av de två bord jag redan har. Råkade ha allt det mesta av materialet hemma – bordsskivor, IKEA expedit hylla på hjul och vinklar  – så det enda jag behövde köpa var några gångjärn för att få ihop det hela. Bordsben sågade jag till av restbitar från blomlådorna (lådorna blev förresten super, har ätit egenodlad sallad hela hösten).

Jeeeeestas vad praktiskt! En tredje skiva skall ännu köpas och fästas på andra sidan, så att bordet kan bli sådär löjligt abnormt om man så vill. Dessutom är hela kalaset i ståhöjd så min rygg och mina axlar lär inte gråta inte lika mycket mer.

elinsss.com 161a

Blev ivrig och sydde genast upp en t-shirts modell som jag konstruerade redan i somras men aldrig hunnit sy upp. Lådformad med öppna partier vid ärmarna, här i jeanstyg. Så jäkla synd att jag är tjock nu, så den sitter inte alls som den ska haha.. Ska prova sy en gravid-anpassad modell också. Mer om den imorgon.

 

 

 

En reaktion till “Tillskärningsbord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s