elinsss.com 156 marimekko

Alltså Marimekkos vinterkollektion 2014. Jag bara ÄLSKAR den. Och då ska ni veta att jag har varit en av dem som tidigare öst skit över deras kläder och blommönster. Fy på mig.  Råkade yra bort mig till deras lookbook när jag skrev ihop kursmaterial och blev helt såld. Färgerna. Formerna. Mönstret. Skarfarna. Skulle kunna bära över halva kollektionen själv. Gillar skarpt de simpla silhuetterna. Ojvoj. Kanske mitt första och enda Marimekkoplagg får sällskap snart. Nej vänta nu, en Marimekko kavaj fyndad på loppis har jag också. Ljuvlig.

Inspirationen sprutar. Måste. Sy. Imorgon.

elinsss.com 156b marimekko

 

2 reaktioner till “Marimekko

  1. Tycker själv de känns som ganska normala damstorlekar, på vippen till stora. Är en storlek S vad gäller Marimekko, medan jag ibland kan ha M från exempelvis HM (hm:s målgrupp är ju i och för sig även ungdomar, så det förklarar kanske saken)
    /Elin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s