elinsss.com 153Nåjaaah, nu har denna kvinna börjat dricka Kräutersaft (järntillskott), i hopp om att inte vara så sjukligt trött helatiden. Vi är nu halvvägs in i denna graviditet (herregyyyyd vecka 20, den mest skrämmande veckan av alla för mig). Mår mycket bättre nu, och känner hur det rör sig därinne vilket lugnar nerverna en smula. Däremot sover jag fortfarande cirka hälften av timmarna i dygnet – skojar inte –  så utöver jobba sova äta så blir det inte så mycket annat gjort. Sitter lixom sönder vår nya soffa.

Men nu litar jag på dig Kräutersaft. Gör underverk.

9 reaktioner till “Kräutersaft och halvvägs

  1. Kan inte påstå att saften är god. Men den tas som shott, så det går. Sköjer ner med vatten! Av någon orsak rekommenderade rådgivning kräuftersagt hellre än tabletter, men båda funkar säkert lika bra…

   Gilla

 1. Så härligt med moves i magen. Själv är jag imorgon i v18 o har känt en ynka spark, vilket jag inte ens är hundra procent att var en spark. Tänker tro på det iaf. Borde säkert börja fundera på järntabletter då jag nu igen är helt sjukligt trött hela tiden. Hela två veckor pigg där emellan, men som jag säger åt alla jag träffar ”hellre trött än illamående”… Jag är lite småavundsjuk på din mage, min ser man knappt ännu… 🙂

  Gilla

  1. Kan trösta dig med att det var riktigt nu i veckan 20 som jag kände första ordentliga rörelserna. Innan har jag haft svårt att avgöra om det är magen som gurglar eller ungen som rör sig 😀 Och jag håller med dig – hellre trötthet än illamående. Nu har jag ju både och (kul, not) så jag kommer att hurra den dagen då ungen är ute och jag ”bara” är totalt slut haha.

   Och GRATTIS till din graviditet!

   Gilla

 2. Tänkte bara tipsa om att Ferroforte B+C är hälften billigare än kräutersaften och dessutom godare.

  Gilla

  1. TACK! Är inte så förtjust i kräutersaften :/ så ska ta och prova Ferroforte..

   Gilla

 3. Oh va fin du är, och vill ju nästan bli gravid igen då jag läser din blogg, gillade det 😀

  Gilla

  1. taaack Kristel. Men jeeeestas graviditeten skulle nu få gå lite fortare är nio månader för min del 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s