Är du intresserad av kläder och kvalitet och hur man kan dra ner på sig egen klädkonsumtion? Då ska du lyssna på  Marthapoddens senaste avsnitt där jag tillsammans med Karin Lindroos filosoferar vi över det här. Babbel babbel. Alltid avslappnat att prata med den kvinnan.

Poddavsnittet är egentligen en uppvärmning inför klädbytardagen där jag själv kommer att föreläsa (Ekenäs) mer inom temat … och byta kläder såklart.

Poddavsnittet hittas också här.

3 reaktioner till “Marthapodden

    1. Haha tack ska du. Det är en evig kamp med min dialekt. Jag skäms absolut inte för den, bryter så mycket på Kariska och pratar överlag väldigt fort, så jag får anstränga mig att prata lite mer ”normal svenska” i dylika sammanhang så att folk förstår vad jag säger 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s