ELINSSS.COM 146 inspiration

Om jag igår knarkade inredning så är det kläder som står på tur idag. Städade arbetsrummet som stått i kaos de senaste veckorna. Man kan väl kalla mig pikilite pedantisk eftersom jag har svårt att jobba i kaos. Får bara inse att 14 kvadrat är för litet med tanke på alla mina symaskiner, tillskärningbord och lager med tyg och material. Målet är att någon gång jobba mer (läs: heltid) med firman och hyra ett större utrymme. Tills dess nöjer jag mig med rummet hemma och när väl golvet blev synligt igen fick jag plötsligt arbetsiver. Sydde gardiner till vardagsrummet och hängde upp de senaste prototyperna till min kollektion på dörren för att påminna mig själv om målet.

Ivern håller i sig medan illamåendet verkar ha gått på tillfällig permission (tacktacktack) så idag packar jag iväg mig till Tekstiilipalvelu för att köpa tyger inför produktionen. Arbetsrummet blir proppigare och plånboken lidande, men det är det värt.

es design 002Prototyper till kommande kollektionen, e/s design.

4 reaktioner till “Mot målet

  1. Älskar prototyperna av din kollektion! Speciellt den gråa med guldrand! Om du söker samarbete med någon modeblogg hör av dig:) gillar dina saker riktigt mycket:)

    Gilla

    1. Tack Simone! Vad glad jag blir. Kommer garanterat att behöva hjälp med all PR jag kan få då alla prover är sydda. Så jag återkommer till dig 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s