ELINSSS.COM 144 interior

HÖSTLOV. Tänk vilket fiffigt påfund. Och som lärare har även jag ledigt dessa två dagar. Så passar på att glida runt hemma i allt för stora kläder och greja med exakt det jag känner för. Shit vad jag trivs att bara vara hemma.

Och tänk att vi för ganska exakt ett år sedan flyttade in i vårt hus. Vårt nya hem. Minns hur det ekade tomt här i alla rum. Och vilket jäkla kaos vi bodde i innan. Sakta men säkert ha sakerna hittat sin plats. Matbord. Stolar. Mega-soffa. Vitrinskåp. Senaste besattheten gällande inredning var den där arma båglampan som vi aldrig fick. Tänker inte sluta leta. En till vill-ha pryl har dessutom etsat sig fast på näthinnan – Barcelona läderfåtöljen utan armstöd. Åh. Så. Ljuvlig. Har bara inte lust att pröjsa 600 eurosar för den. Anaggi. Den, lampan och några färggranna, abstrakta tavlor på vägarna så börjar vardagsrummet ha sitt på det klara. Och så gardiner. Ljusa luftiga.

Huset är inte lyxigt och långt ifrån stort. Barnrummet är avstjälpningsplats och sovrummet kaos.  Men det är ändå vårt hem. Stormtrivs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s