IMG_9860 fix IMG_99262011

2014 har varit det år som krävt minst utrymme på min externa hårddisk. Jag har blivit så ohyggligt lat med att fotografera! Jag skulle kunna dra den vanliga klyschan att ”livet är till för att levas och inte fotograferas”, vilket stämmer till viss grad för min del. Har varit lite väl hysse med kameran under åren. Fick en fet käftsmäll förra hösten som väckte mig litegrann. Men den riktiga, tråkiga sanningen är att min Canon systemkamera inte fotar skarpt längre (och så den lilla lilla detaljen ATT JAG MÅR APA som jag försöker ignorera).  Smuts i linsen, eller nåt. Frrrrrruktasnvärt irriterande. Men jag har tagit tag i saken och letat fram närmaste serviceställe för Canon kameror. Min kära G10 kompaktkamera som dog för några år sedan får åka med hon också. Mest användbara och praktiska kamera jag någonsin använt. Kanske hon kan räddas. Mitt livs kärlek i teknikform.

Eller varför inte bli sponsrad en nya kamera av Canon? Det vore ju den allra behagligaste lösningen, trogen kund som jag är höhhö. (Seriöst. Behöver. Vill ha. Ge mig)

Canon Canon Canon Canon Canon Canon

(fiskar poäng)

Så i brist på bilder och idéer och energi så gör jag det jag alltid gör – kollar bakåt i bildarkivet.  Bilderna ovan är från år 2011. Sydde ihop den tröjan av ren tristess en onsdag kväll i oktober. Fantastiskt material och modell. Djup rygg skulle passa mig perfekt nu när jag har så grymt hett helatiden. Kokar lixom. Men något blev fel med axlarna minns jag så tröjan finns inte kvar. Vore ändå värt att göra ett nytt försök. Ska leta fram något liknande tyg nästa gång jag hamstrar tyger i Tekstiilipalvelu.

3 reaktioner till “Canon kärlek

  1. Oj, den tröjan var ju verkligen snygg! Och kännejä verkligen dendär kanslan av att kameran blir liggande bara pga av att man inte får till sig de skarpa snygga foton man drömmer on 😉

    Gilla

    1. ja eller hur? Det är så många som är duktig på att fota i dagens läge. Jag har lite för dåliga nerver till sånt 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s