Kök (800x533)

Hej hej hej. Jag har haft en sån där super mysig måndag – utan undervisning – då jag fått sitta inne i mitt arbetsrum och planera och organiser och fixa och drunkna i papper. SÅ skönt att få undan sådant där som blivit hängande, även här hemma. Som exempelvis att lägga ut min lägenhet till uthyrning på Facebook. Yess. Ny hyresgäst sökes.

Man kan ju undra hur det kommer sig att jag hållit lägenhet och samtidigt äger huset tillsammans med sambon (…som har en egen radhuslägenhet han också). För vår del handlar det om investering. Våra lägenheter är så pass fina med bra planlösningar att det inte känns värt att sälja. Så länge någon är villig att hyra så kommer vi att hålla lägenheterna och låta dem betala sig själva.

Intresseras? kolla mer på Facebook eller maila mig till elinsandholm@hotmail.com.

En reaktion till “Lägenhet uthyres!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s