elinsss.com 140 (1)

Ja. Helgen blev ju inte riktigt som jag tänkte mig. Mådde förfärligt på fredagen, men repade mig aningen till kvällen så bloggpanelen flöt på smärtfritt. Lördag förmiddag tillbringade jag i Salo av alla ställen. Försökte få tag på tyg till ett arbete vilket verkar vara störtomöjligt. Men då jag entur var i Salo passade jag på att vika in i Plaza shoppingcentret, och åtgärda det faktum att jag inte ryms in i mina kläder längre. Kul (inte alls).

Jag är inte så imponerad eller intresserad av mamma-kläder. Tycker de kan vara ganska oattraktiva för att inte tala om och oekologiska då de använd så kort tid. Som slutarbete på mina studier försökte jag ju åtgärda det här och skapa plagg som går att använda både under och efter graviditeten – Mamamore. Plaggen i sig blev helt okay till utseendet men huruvida de verkligen går att använda dem som tänkt är sedan en annan femma. Blev aldrig riktigt nöjd och insåg då hur svårt det är att skapa mamma-kläder då kroppen faktiskt ändrar så pass mycket.

Nåh, för tillfället ser det mest ut som om jag ätit lite för många portioner kebab med franskisar. Två par brallor från HM var därför ett måste,  men utöver dem och några långa vanliga långa toppar så borde jag klara mig med mina vanliga kläder. Bäst och billigast.

elinsss.com 140 (2)
 Undviker mamma-kläder så långt det går, men byxor är oundvikligt. Från HM.

4 reaktioner till “Mamma-kläder, eller bara kläder

 1. Vad jag har konstaterat är att de vanliga topparna känndes för tighta vad jag gjorde var skaffade några mamma toppar och t-skjortor från hm och kombinerade med koftor och skjortor

  Gilla

  1. Märkte detsamma. Man fläskar tydligen till sig en aning 😉 så jag köpte vanliga långa toppar i en storlek större än vanligt. Funkar fint 🙂 Byxor är nog det enda problemet. Störtomöjligt att gå med vanliga brallor..

   Gilla

 2. Det finns massor utav fina mammakläder på loppis och ett enklare sätt är pryltorg (barn) en bra plats att skriva att man söker sådana plagg. Då återanvänds de och du slipper kosta ut dig på splitternya plagg du inte kan använda för all framtid.
  Men jag konstaterade att det var mängder av vanliga kläder jag kunde använda pga att jag lånade sådana där topp förlängningar som finns på mammaavdelningen. Och massor av tunikor 👍☺️

  Gilla

  1. Jaa sant, själv har jag svårt att hitta i min egen storlek på loppisar. Men det bästa är ju att låna av varandra. Och märkte själv att man kommer långt med långa toppar och leggings, så det torde inte bli något problem:)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s