Fredaaaag. Och jag skulle så gärna sprida fredagsfiilis över hela jorden, skåla i alkoholfri after-work cider och påminna om bloggpanelen som arrangeras idag. Ungdomsgården i Ekenäs, kl. 17.30. Komsi komsi.

om jag kan ta mig dit vill säga. För hemma hos oss råder det ingen fredagsfiilis what so ever. Har inte ens kunnat ta mig till jobbet. Istället har jag en sån där fruktansvärd spy-heltiden-dag. Ni anar inte.. Ligger som bäst i soffan och kan inte för mitt liv begripa hur jag skall kunna kravla mig i duschen. SÅ frustrerande. Men jag ska göra ett försök. Hjälp hjälp hjälp.

 

En reaktion till “Bloggpanelen idag … hoppas jag

  1. Huj så bekant det låter! Mitt tips e att ät genast efter att det konmit upp, då kan de finnas en liiiiiten chans att det hålls inne, vila däremellan. Kämpa på! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s