elinsss.com 138Dethär kommer inte att förvandlas till en gravidblogg (OBS! inget emot gravidbloggar). Vi kan ju ta ett gammalt inlägg i repris för att förklara saken. Har samma tankegångar fortfarande. MEN positiva grejer vill jag ändå inte lämna bort med tanke på min lilla kärlek för loppis. Jag syftar på det mega-stora barnloppiset vi besökte igår. Jestasjävlar! Kvinnorna i min familj (mamma, syster, moster) har alla varit på evenemanget förr och visste hur det gick till. Själv blev jag skärrad av mängden kläder, gravidmagar och folk! Galet. Men kom in i svängarna och hittade mycket kläder och prylar för småkids, vissa helt nya, för struntsummor.

Tycker det här är så fantastisk tillställning. Återanvändning, kombinerat med nytta och nöje. För mig spelar det ingen roll om ungens kläder är nya eller inte. Jag föredrar att ha tillräckligt av dem istället. Min sambo är av helt andra åsikter. Han föredrar sånthär och sånthär haha.

Samma evenemang ordnas nästa gång i April (Ekenäs). Lönar sig.

2 reaktioner till “Loppistips för morsor

  1. Visst är det kul att fynda på loppis! Speciellt små storlekar finns det massor av, och då man knappt hinner använda dem känns de som nya. Jag vill tipsa om butiken Frida i Ekenäs, en second hand butik som är specialiserad på barnkläder. Dit kan du både köpa och sälja kläder, och priserna känns mycket mer fynd där än de ibland kan kännas på dessa megaloppisar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s