Roliga saker på gång nu.

Efter jobbet kutade jag snabbt som attan till tåget. Jättejätte länge sedan jag satt på ett tåg. Och trots att jag tidigare varit deltidspendlare i nästan ett år så kan jag ändå konstateras att jag trivs på tåg. Lugnt och skönt. Synd att det är så löjligt dyrt.. Nåh. Det var sidospår. Tåget tog mig alltså till Böle där jag hade ett väldigt behagligt möte angående ett kommande projekt. Temat är mitt absoluta favoritämne – kläder och kvalitet – så självklart vill jag vara med på ett hörn! Mycket mer än så avslöjar jag inte innan saken är spikad. Men det ska blir så kuuuuuuul!!


T-skjortsvädret fortsätter #Marimekko

9 reaktioner till “Pasila Böle

    1. Sany, jag har också väldigt svårt med Marimekko! Aldrig gillat blommönster på kläder. Men denna tyckte jag var annorlunda. Mitt första och enda Marimekko plagg 😊

      Gilla

  1. S*tan i gatan vilken snygg t-skjorta!! Vet du vad den modellen heter? Googlade lite snabbt men hittade inte denna. Så snyygg!

    Gilla

    1. Jaa eller hur? Tycker också om den! Köpte den i somras så den torde inte vara så gammal. Mönstret hör ju till Kastehelmi serien om jag förstått rätt. På tvättlappen står det ”marimekko paituli 040949”. Försökte googla men den verkar vara slut överallt. Men kanske du ännu kan hitta den nånstans!
      /Elin

      Gilla

  2. Alltså jag köpte just den här paitan på rea efter midsommaren, så den kanske liksom är slut? 😦 Och för övrigt är jag helt supernöjd med den. Har använt den jättemycket i sommar!

    Gilla

    1. Har använt min massor jag också! Lysande modell och kvalitet på den. Men tror det är som du säger, att den är slut överallt…

      Gilla

Lämna en kommentar