streamline

Alltså VAD har det hänt med min tidsplanering? Känns som om bara mitt dygn blivit sisådär fem timmar kortare. Jobbet slukar mycket tid nu. Nya kurser ni vet. Och väl hemma så gör jag inte så mycket annat än ordnar upp och googlar mig fördärvad på inredning. Blir sådär hysteriskt sugen på att boa nu till hösten när man äntligen kan vara inomhus utan att dö av hettma. Älskart.

Den där fina båglampan som vi beställde i april har vi ju inte fått. INFURN visade sig vara en fet jäkla bluff-firma, så jag krigar med banken för att ordna upp det hela. Mys. Och i framtiden vänder jag mig endast till bekanta websidor. Lovar.

 Lampan kan vi alltså fet glömma, men resten av stämningen på bilden ovan hade jag gärna fångat. Vårt hem är så himla … blekt. Lite som mitt fejs. Så jag ska åtgärda hemmet med färgade textilier och feijan med brun-utan-sol. I måttliga mängder såklart.  

Jestas vad fint det ska bli!

 

5 reaktioner till “Boa

 1. Vad synd att du blev lurad. Tröstar knappast inte att du inte är den enda…googla infurn och nätet är fullt av varningar för denna firma! Hoppas att alla lär sig att googla firmor/typer/kontonummer mm innan man gör transaktioner till okända….

  Gilla

  1. Jaa jag hittade även massor med kritik efteråt 😞 dumt att jag inte kollade upp det. Men man lär sig av sina misstag! Vi blev trots allt inte av med så mycket pengar, å banken torde betala tillbax det till oss (bra att handla med kreditkort!)

   Gilla

  1. Ja veeert inte har så svårt att bestämma mig! Å så tröttnat man väl snabbt sen? Kanske en blandning av flera färger. Några tips? 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s