elinsss.com 129

En dag full med möten. Enhetsmöte följt av branschmöte, men vi har så hiskeligt behaglig lärartrupp vid Fågelsången i Ekenäs att det lixom inte känns som jobb att sitta på möten. Nåväl. Alla kurser och scheman börjar se vettiga ut. Hösten spikad för min del.

Men hur ser hösten ut för Dig? Är du kanske sysslolös i höst? Det visade sig nämligen att alla sökande till textillinen inte tog emot sin platser, så vi har alltså utrymme för fler studerande. Treåriga studier för ungdomsstuderande. Två år för vuxna. Ännu kortare tid om man har andra utbildningar i baggaget. Intresserad? Bara att maila mig till elin.sandholm@axxell.fi så snackar vi saken.

Efter alla möten och grejer så rotade jag omkring i vår fina trycksal och gjorde några provtryck. Tjusig rosa dödsskallar. Så där måttligt muntert på en fredag. Måste fräscha upp minnet då det är sisådär fyra år sedan jag ägnade mig åt tygtryck. Främst av den orsaken att man behöver så huisigt mycket bordsutrymme för att trycka, vilket vi har vid Axxell. Lyxigt. Nästa vecka kör vi igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s