elinsss.jpg 128

Sicken fin fiilis att se att ni fortfarande är med mig här, trots mega-fet semesterpaus. Kul! Jag har grym iver att fota och blogga och socialisera och gudvetvad men det är ju så HETT så jag KAN inte. Bestämde mig därför för att jobba hemifrån idag. ”Jobba”. Blev ju inte så rysligt mycket gjort men ändå. Arbetsrummet har åtminstone organiserats upp igen efter att några månader huserat i andra utrymmen. Surrande med symaskinen ett par timmar redan i morse då det ena och enda beställningsarbete jag tagit emot håller på att fixas ihop. Kjolar och blusar till en kör i Helsingfors som jag tidigare samarbetat med. Bra så. Vad gäller beställningsarbeten överlag så måste jag ännu säga nej tyvärr – tar fortfarande inte emot några beställningar. Min höst är snor-späckad och jag lixom oooooorkar inte jobba vettet av mig igen. Våren var tillräckligt kaotisk. Några plagg från min egen kollektion är däremot på kommande senare i höst. Det är väl bra det också?

Ett annat projekt jag börjat smaka på är VAD jag ska bära på bröllopet nästa veckoslut, då Tommy&Maria säger jag till varandra uppe i Jeppis? Lutar mot långklänning. Chiffong. Vinrött. Vi får se. Lär väl bli ett sista-minuten projekt som vanligt.

En anna kulig grej som hände igår då jag svettades som mest i arbetrummet i Axxell, var ett samtal från radio X3M. Väldigt överraskande. Tror det är Linn som alltid är roten till dessa X3M samtal. De bad mig berätta om kläder och kvalitet – ämnet som jag är lite besatt av – och gjorde någon sorts intervju på basen av det. Att prata i telefon totalt oförberett är kanske inte min största talang, än mindre att summera alltihop till några minuter då jag skulle kunna babbla om det här i timtal. Men läser man webb-versionen låter det ju synnerligen vettigt.

Ny dag imorgon. Full med möten.

 

7 reaktioner till “Hemmajobb och X3M

  1. Haha du behöv inte alls ursäkta dig. Roligt att ställa upp juh!

   Gilla

  1. hahha alltså jag skratta så myky åt min Kariska att jag dog lite. Meeen det väl så det ska va 😀 Taack..

   Gilla

  1. Heeej tack vad roligt att höra! jag ska försöka bli produktivare med bloggen, så mycket på en gång nu bara 🙂
   Tack tack tack /Elin

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s