5aGenuint lycklig sprinter-Elin som bonusbild, fotad och lånad av Nina på deras årliga och alltid lika fantastiska gårdsfest. Avslutningen på sommaren.. TACK!

GAAAH. Jag är tillbaka. Cirka. Ser mer ut som en vandrande pöl än en effektivt arbetande lärare. Men semestern – som varit så frrruktansvärt fantastisk – är nu över och mystiskt nog är jag riktigt redo för jobb och höst och SVALARE TEMPERATURER.  Dagarna denna vecka går ut på att klättar in i de slattrigaste plaggen i garderoben, som ändå är tillräckligt anständiga för undervisningsmiljö (bikini är knappast ok?), köra till jobbet/Axxell och planera ihop kursmaterial till hösten. Tygtryck, sömnad, CorelDraw, textilvård och skissteknik. Mycket att bita i. Meeen det lär väl blir bra. Nästa vecka droppar eleverna in. Då är jag dödens redo.

Är ni redo för höst? Personligen välkomnar jag den med öppna armar. Utmaningar i jobbet. Spännande företagsplaner. Annat kuligt. Min högsta önskan är nu att temperaturen ska sjunka till 20 grader så jag kan arbeta i frid. Helst imorgon. Tack.

2 reaktioner till “Tillbaka

    1. Ja eller hur? Värme är ju ok så länge man kan guppa på i ett hav nånstans. Men höst betyder nystart å jobb. Då VILL man ju jobba men i denna hetta är det svårt. Hyyyy.. Det lär väl bli svalare nästa vecka. Hoppas hoppas…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s