es design 001 logoEtiketter 5 x 8 cm

Håller på fiffla ihop etiketter/prislappar till kläderna med Coreldraw. Planen är att trycka en större mäng likadana etiketter vid lokala Fotosto, och sedan använda vita syltklistermärken (nåh nä, så heter de inte, men mommo använder dem till att märka syltburkar) på baksidan där plaggets namn/pris/storlek framkommer. Ska va enkelt och ljust, med en touch av hantverk.  Fotade skruttat mönsterpapper och la som bakgrund och kastade på loggan som Ika gjort. Skall utvecklas till något tjusigt. Har ni förslag – hit me!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s