elinsss.jpg 126 bloggbrunch Annat som hänt de senaste dagarna är Ratatas blogg-brunch. Ack så behaglig och avslappnad tillställning. Missade Kaspers snack om bloggandet som jag gärna hade lyssnat på, men var tvungen att pysa till bröllop. Utöver delikat brunch-frossande bekantade vi oss med Pro Artibus /Elverket i Ekenäs. Galleri, kan man väl kalla det sådär kortfattat. Första besöket för mig. Så jäkla pinsamt att jag bott i Karis hela mitt liv men känner till så lite. Borde turista i min egen hemstad. Turist i Raseborg för en dag. Det vore nåt det.

Det är en liknande tillställning som vore pörfekt att ordna gällande provning och feedback på plaggen jag håller på konstruera och sy. Eller hur? Vore ju roligt och nyttigt att bunta ihop en hög bloggare, vänner och bekanta på en och samma gång, prova kläder och äta gott! Värt att fundera på.

 

elinsss.jpg 126 Foto, Karin LindroosDenna bild lånad av Karin.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s