elinsss.jpg 123

Tjenare hörrni. Det blev en liten ofrivillig bloggpaus  då dagarna fylls med annat program. Dator användningen minskar överlag med sisådär tre fjärdedelar för mig under sommaren. Schööönt. Kan kort nämna att bröllopet i helgen var top notch. Perfekt på alla vis. Ett så olidligt vackert par, min bror och hans Sofia, och tror inte att ett öga var torrt då de stod där brevid varan i den abnorma industrihallen i Billnäs bruk. Magi. Vad gäller att hyra det hela så vet jag lika lite som ni men här kan man läsa mer. Lysande ställe för bröllop!

Jobbar annars för full maskin i tillfälliga studion tillsammans med min praktikant. Inne på sista veckan och efter oändligt med små justeringar i modellerna håller vi nu på att producera upp några färdig plagg. Attans fort går det också då vi är två! Målet är visserligen att tillverka i fabrik men vi syr upp några plagg förhand för att kontrollera passform och storlekar. Och innan någon större produktion kör igång så vill jag ju ha feedback av er. Det viktigaste.

 

… och ja. Där mellan varven hänger jag på Bastsjö strand med håret konstant på ända. Så det känns som semester. Snart får jag riktig sådan. Mums.

elinsss.jpg 124

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s