elinsss.jpg 122

Idag, dagen innan min brors bröllop, sydde jag i raserfart ihop en klänning att ha på mig. Enligt tradition haha! Var inte nöjd med den första klänningen så gjorde en ny i champagne färg. Även den i silke men väldigt enkel. Gäller bara att välja skor så är saken kirrad. Sist och slutligen kommer ju folk inte att se på mig. För kolla ovan så får ni en pikiliten känsla av stämningen i festlokalerna. Ställde i ordning idag i de abnorma industrilokalerna. MAGISKT! … för att inte tala om brudparet. Kommer bli en grym kväll.

Rullar dessutom igång dagen med en fet brunch med ett blogg-gäng vid Galleri Elverket i Ekenäs. Perfekt.

4 reaktioner till “Snart

 1. Lyckans dig som kan svepa ihop en festklänning ”bara så där”, den konsten skulle nog alla vilja lära sig kan jag tro! 😉 ..och vaaaar hittar man denna ljuvliga industrilokal?? Helt i min smak! Kommer helt säkert att bli fantastiskt!

  Gilla

  1. Haha jaa tack, men det är så mycket annat jag inte kan 😉 Lokalen ligger i Billnäs bruk i Karis. Ljuuuuvligt område!!

   Gilla

 2. Hej Elin, hur har din bror hyrt den. Skulle vara hemskt intresserad av några sorts kontaktuppgifter och gärna lite bilder sen hur den inreddes sku va fint om du får och vill dela med dig!

  Gilla

  1. Tjeena! Han tog kontakt genast med restaurangen. Bara att googla! De hade ceremonin i en mega sal som knappt behövde pynt alls. Var fin som sådan. Middagen i restaurangen,såparty uppe i stora puben. Alla utrymmen är väldigt vackra så de pyntade endast med lite blommor 🙂 zmagisk stämning där!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s