elinsss.jpg 119b sthlm

Nåjaa medmänniskor, hemma från ett veckoslut i Stockholm och jag har SÅ MYCKET bilder på kameran… eller sen inte haha. Ultra-lat med att släpa på systemkameran (ska köpa mig en ny pocket, rekommenderar ni någon modell? Gärna Canon). Gissar att Nina bjuder på mer bilder i nåt skede.

Men trots bristen på bildbevis så hade vi en riktigt gemytlig helg. Avslappnad sådan för min del. Dallade mest runt och åt gott och medan boysen var på Pearl Jam konsert och drog ut i svenska nattlivet låg jag i sängen, frossade Dajm och såg på fotboll. Kan ni begripa hur skönt? Orkade inte röra mig ur fläcken. Blev inte ens så mycket shopping trots mega-reorna i stan. Svenskarna var som hullun då det var löne-helg. En efterlängtad Filippa K skjorta i silke och någon tunica roffade jag åt mig. Måste även nämna lunch-stället vi åt på, Mälarpaviljongen som jag inte längre minns vad hette ? Låg på andra sidan pölen från Söder, ut över vattnet, och hade en utomhus-shop i samband med restaurangen med trädgård som tema. Blev gälet inspirerad av allt fint men insåg att det inte är en fiffig idé att släpa hem tretton krukor på Vikingline. Så avstod. Men ska definitivt ta tag i projektet ”blomlådor i trädgården” igen.

Väl hemma idag kastade jag in väskorna genom dörren och cyklade till studion för att jobba några timmar med praktikant-Ida. Ivrig som attan. Blir alltid så inspirerad av att gå omkring i butiker och peta på kläder. Utvecklar en top/klänning/tunica med infällda skärningar som bäst. Gjorde att tanigt försök att dokumentera det hela, så återkommer med det ikväll.

Måndag. Och det känns som om vi varit borta en hel vecka.

3 reaktioner till “Ett veckoslut

  1. åååh tack för tipset. Ser lysande ut! Ska ta mig en funderare (den är ju inte billig precis:D) men jestas vad praktiskt det sku va men en sån rackare!

   Gilla

   1. Priset svider ju nog, men min har varit i användning sen maj 08 och fungerar finfint fastän den flugit i backen otaliga gånger, så jag tror det är värt pengarna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s