elinsss.com 94 (2)Minns ni linne t-shirten med infällt läder? Det är nu det första plagget vi utvecklar, förbättrar, syr upp och graderar till fler storlekar. Naturmaterial med någon intressant detalj. Är själv lite besatt av sådana här modeller, som enkelt kan kläs upp med ett stort smycke eller kläs ner genom att vira upp ärmarna ett varv. En version i grått och orange är på gång. Ska smälla upp den imorgon så ni kan ge mig feedback. Jag litar på min egen smak, men inser samtidigt att det är huvudlöst att göra plagg som ingen annan vill använda. Uppskattar därför all feedback jag kan få, både positiv och negativ sådan. Borde även prova passformen på några. Kvinna storlek 36-38? Frivillig? Heni, Lotta och syster Sara, ni har inget val höhhö. En lista över material jag har i lager börjar också ta form och tripp till Helsingfors för materialinköp skall spikas till nästa vecka.

Mycket tankar. Många ideer. Mängder med iver. Men väldigt lite tid. Så vad bättra då man känner sig som mest förvirrad, än att sätta sig ner en timme och få naglarna ompysslade. Rusade försenad till Studio 59 där jag hade tid till Danica som fixar mina naglar. Ett hantverk i sig det där med naglar. Aldrig hade jag tänkt mig själv bli så fåfäng, men för en nagelbitare sedan 20 år tillbax är det helt klart värt det. Och så kan jag använda de stenhårda naglarna som redskap då jag syr, även om man inte borde 😉

elinsss.jpg 117

11 reaktioner till “Hantverk på olika vis

 1. En t-paittu helt i min smak! När du kommer ti stan så kan vi ju försöka pricka in samma tåg att åka hem med! 🙂

  Gilla

  1. jååå ska gradera den till olika storlekar så behöv garanterat prova!

   Gilla

  1. haha tack, det finns tillräckligt av det i alla fall 🙂

   Gilla

  1. Lysande! Får antasta dig nästa gång jag är i Helsingfors! Så kan jag få feedback samtidigt 🙂

   Gilla

 2. Ja e storlek 36-38 o ställer gärna upp för att prova denna fina t-shirt om du fortfarande behöver nån :)? Hur kommer man att kunna köpa dessa produkter?

  Gilla

  1. Super! ju fler som provar desto bättre. Jag kommer hoppeligen att sälja dem i butik i Karis, och eventuellt på nätet. Men nånstans ska de komma till försäljning, det ska ni kräva av mig 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s