elinsss.com 115Jeeesus amalia vilken kaotisk dag. Min hjärna har varit utsmetad åt alla håll och kanter och koncentrationsförmågan på minussidan. Långt. Men det är smällar man får ta efter en helt ledig långhelg. Firade midsommar ute på stugan med svärfamiljen och kan lugnt säga att vi inte gjorde ett skvatt. Satt på arslena och åt god mat i regnet. Bra så.

Men nu är det slut på sölandet. Måndag. Och praktikant-Ida och jag kommer att jobba för full maskin i studion, hela veckan. Redan innan midsommar kickade vi igång sommarens projekt, där tanken är att utveckla plagg som kan säljas i butik. GRYMT roligt! Alltså jag skulle kunna jobba med det dygnet runt. Året om. Meeeen som vanligt har jag en massa småprojekt hängandes som måste bli klara, helst igår. Bland annat kläder till min brors bröllop om ynka två veckor(!!). Utöver min egen klänning har jag lovat korrigera systerns och mommos. Kom en bit på vägen idag, men får jobba turbo tempo för att få allt klart till fredag. Då pyser vi på mini-semester till Stockholm. Najs.

Sicken tur att jag har en bussig praktikant som håller sommar-planerna rullande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s