elinsss.com 114 skagen

En ny klocka har funnits på min mentala shopping-lista i nästan ett år nu då den gamla rämnat. Och ja, jag äger endast en klocka. Under semestern i Malaga fann jag tillslut denna perfekta sak av danska märket Skagen. Guld och silver i ett, stor men nätt och kvinnlig urtavla och en rem som går att justera till det oändliga, vilket är ett måste för mina handleder. Märke bryr jag mig inte om, förutsatt att kvaliteten är vettig och klockan snygg, men på senare år har jag blivit så praktisk (lat?) att jag använder samma klocka (och smycken och handväska) tills den brakar ihop.

Ska man äga en klocka gäller det alltså att välja med omsorg. De här blev perfekt. Googlade runt för att kolla var man kan få tag på märket online och hittade flera hos inhemska Keskisenkello. De har inte bara Skagen klockor utan även märken som exempelvis Leijona, Adidas, Gant, Axcent, Luminox samt en hel del smycken. Snackade till mig en rabattkod också, så med koden ELIN10 får ni 10% rabatt på hela Keskisenkellos utbud online, ända fram till juli. Leveransen är dessutom gratis, likaså gravering. Hur bra?

Min modell finns här.

elinsss.com 114a skagen

6 reaktioner till “Skagen

  1. Jag suktar också efter den där klockan men kan inte bestämma för om jag ska välja den lilla på 26mm i diameter eller den stora på 34mm i diameter. Vilken har du? det är svårt att se men den ser jätte fin ut på dig!

    Gilla

    1. Gissar att du fick ditt svar via mail redan, men det var alltså den större (34 mm). Funkar trots att jag har relativt små handleder. Rekommenderar varmt 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s