elinsss.com 113 (1)elinsss.com 113 (2)

Imorgon börjar fyra veckor av effektivt sömnadsarbete tillsammans med min praktikant Ida. Härligt! Har med avsikt hållit mig borta från symaskinerna just av den anledningen. För att bygga upp en riktigt grym arbetsiver. De senaste dagarna har jag istället försökt planera projekten och göra någon form av tidtabell, i sällskap av en liten kille i huset. Har samtidigt barnvakter älskade systersonen ett par dagar. Guldklimpen.

Så mycket tid vid datorn har det alltså inte blivit. Desto mer tåg-åkas, blöjbytas och mysas. Värt all tid i världen. Studion har jag ändå lyckats städa och organisera – och packa ihop. Flyttar nämligen tillfälligt över så gott som hela studion till ett större utrymme mitt i stan (stan som i Karis-stan. Ej Hesa-stan). Lite knasigt då jag nu äntligen lyckat göra studion arbetsvänlig här hemma meeeen flytten är ju endast tillfälligt. Nu när vi är två som ska arbeta hela dagarna så behöver vi mer utrymme där vi dessutom inte stör någon. Blir lyyyyysande.

elinsss.com 112 studioPackat ihop studion och flyttat till ett större utrymmet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s