elinsss.com 102 blåaIMG_1614 (1024x673)Sköna dagar på stugan. Väl hemma kastade vi om till finkläder och drog vidare på namngivningsfest. Lille Adrian firades med smarriga cupcakes, några Sommersbyn och mycket snarvel. Lysande kväll ute i solen! Men som så ofta orkade jag inte släpa omkring på kameran så det hela förblev ofotograferat. Nina bjuder på bilder. Megatack.

På mig hade jag i alla fall en blå coctail klänning jag sydde och bar till min systers bröllop för två år sedan. Perfekt passform, om än aaaaningen tight nu. Ojdå. Men det glömmer vi. Älskar färgen och modellen även om klänningen i övrigt är sjukt tråkig. Ihopsydd på 93 minuter så man kan inte förvänta sig annat. Har alltid haft en förkärlek för djup ryggurringning men ska utveckla denna till något mer spännand under sommaren. Och fickor! Varför inte lägga till osynliga fickor i sidsömmen där man kan klämma in en pocketkamera eller telefon (för att fota med, icke surfa), alternativt ett läppstift och näsduk då det nalkas snyftiga bröllop. Funkar bra då silhuetten nertill är lös och ledig. Självklart juh.

Tänker inte ens försöka göra något åt hysterin i bakgrunden på bilderna HAHA. Kaos. Men inte varje dag man damsugar huset i coctailklänning.

elinsss.com 103

En reaktion till “Den blåa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s