elinsss.com 100 lizette elinsss.com 100a lizette

Några bilder från vernissagen idag. Jag är SÅ imponerad att Lizette Åkerberg förverkligat ett sådant här projekt. Inte bara producerat vackra och välgjorda produkter (ljuuuuvliga, och en del av dem till salu) utan även fixat utställningslokal, PR-material och hela rumban. Drivkraft. Det faktum att mitt namn finns med på tack-listan gjorde det hela ännu ljuvligare. Kan inte begripa att jag med min futtiga  blogg kan inspirera någon som jag aldrig träffat.

TACK Lizette, och lycka till med allt. Drivkraften tar dig långt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s