poster utkast 6

LEDIG DAG. Min första på sommarlovet. Halleluja. Så vad göra? Jo, sova länge, gymma, städa, äta gott. Och ikväll åka in till Helsingfors på vernissage. Det är Lizette Åkerberg som gjort ett fantatiskt jobb med att skapa vackra kläder av återanvänt material. Här snackar vi brudklänningar och festutstyrslar. Inge småpotatis inte. Självklart kan jag inte tacka nej till en sådan sak, även om jag inte känner Lizette personligen. Än.

Utställningen är öppen i tre veckor – i centrala Helsingfors – och vernissagen ikväll kl. 18.00 även den öppen för allmänheten. Kom dit vet jag väl! Ett smakprov vad som komma skall ser vi nedan. Ser grymt vacker ut!

 

 

 

 

Och jag börjar den på bästa

En reaktion till “Lizette Åkerberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s