elinsss.com 95b Axxell vernissageBjussar lite bildmaterial från gårdagens vernissage. Hann fyra av endast några bilder innan utställningslokalen bokstavligen proppades med människor. Hett. Men lyckat. Utställningen är öppen ända till onsdagen 28.5, så vill ni kolla på närmare på produkterna ska ni pallra er iväg till Ekenäs bibliotek.

Vernissagen var väldigt lyckad. Detdär att ta på sig en linne t-skjorta i 29 graders värme var däremot mindre lyckat. Meeen jag ville ju vara representativ och bära något jag gjort själv. Denna med infällt läder, som en variation till den gula. Modellen funkar grymt bra, men ska ta och sy upp några i svalare bomull. Och så dedär skorna… aaaah.

elinsss.com 94b

 

4 reaktioner till “Bilder från gårdagen

    1. Hejsan. Måste erkänna att vi stulit dom pallarna av Johans föräldrar. Så de är jätte gamla, men GRYMT stadiga! Och stapelbara. Har för mig att de är ihopsvetsade i fiskars någon gång i tiderna… ?

      Gilla

    1. ja varför inte! Vore smidigt och användbart med en öppen modell. Har tänkt utveckla fler plagg i sommar, så ska se vad vi kommer fram till 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s