elinsss.com 92b becomingDet är väldigt väldigt sällan jag rekommenderar produkter, så sanna mina ord då jag nu påstår att Becoming Jewelry smyckena är b-e-d-å-r-a-n-d-e. I över ett år har jag letat efter de perfekta små smyckena att bära dagligen, och så hittar jag dessa via en vän. Små. Silver. Så vackra och enkla.

Dessutom handgjorda av ett företag som utvecklats från hobbyverksamhet av en amerikansk kvinna. Gillar skarpt det faktum att hantverket verkligen syns i smyckena. I Helsingfors kan man få tag på dessa i butiken TIKAU i Helsingfors, där en av mina vänner jobbar. Finns massor med fint i butiken, återkommer med bilder! Orkar man inte ta sig till Helsingfors kan smyckena beställas härifrån.

En reaktion till “Becoming jewelry

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s