inbjudningskorten1

Artesan studerandena som tar examen i år ställer ut sin examensarbeten vid Ekenäs bibliotek och ordnade en mega-vernissage idag. Har själv jobbat effektivt med alla elever de senaste månaderna så det var en självklarhet för mig att delta. Inte illa att klä upp sig en måndag kväll, mingla, dricka skumpa och äta kladdkaka. Många andra var tydligen av samma åsikt för det kom så mycket folk att 100 skumpaglas inte räcke till! Fint så. Utställningen är öppen för allmänheten hela veckan och jag har en hel hög med er pics att bjuda på. Men det får vänta. Min karl har anlänt hem från Tyskland idag så det blir soffan istället för datorn. Mys.

elinsss.com 93
Lyftade t-shirt som jag sydde ihop förra veckan samt nya skorna. Löv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s