elinsss.com 91Sicken helg. Mannen är i Tyskland så jag har haft hela huset för mig själv. Lju-huuuvligt! Lördag kväll tillbringade jag med några gamla arbetskramrater, efter att ha jobbat min sista arbetstur i klädbutiken Canny. Åtminstone för ett tag framöver. (SOMMARLOV). Drinkar och middag. Härlig kväll, men kameran blev hemma.

I övrigt har jag varit själv, hela helgen. Är nog en sådan typ som behöver vara ensam, ofta. Speciellt här hemma. Ibland kan jag inte begripa att jag bor i ett jäkla hus. Vårt hus. Och behöver inte röra mig ur fläcken. Inte idag, inte imorgon, inte någonsin. Har trots allt bott i fem olika lägenheter sedan jag flyttade hemifrån för X (sju?) antal år sedan. Gälet. Men jag är så sjukt harmonisk nu när boendet är permanent. Plötsligt är bästa veckoslutsunderhållningen att olja terrassen. Plantera blommor. Storstäda. Hänga upp tavlor och polera vinglas. ALLT blir så mycket roligare då det är permanent. Öppnade för första gången dubbeldörrarna till terrassen och drog upp spjälgardinera. Det känns som om sommaren bokstavligen bosatt sig i vårt vardagsrum. Anaggi vad fint det börjar bli.

Men imorgon kör vi igen. Ny vecka. Lång dag på jobbet följt av Axxell artesanernas vernissage på kvällen. Har sytt en ny t-shirt eventet till ära. Men mer om det imorgon.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s