elinsss.com 88 elinsss.com 89 elinsss.com 90Det råder något som jag kallar kreativt kaos hemma hos oss. Låter trevligare än sanningen – jäääävligt rörigt. Skruvdragare. Linne t-skjortor. Blomkrukor. Hyllor. Paffrester. Utestolar. Halvfärdig dopklänning. Lådor. ÖVERALLT. Det mesta är på hälft. Så hiskeligt roligt nu när jag har lite mer tid om kvällarna, så jag fixar över allt på en och samma gång. Dessutom var vi till IKEA igår med två mål i sikte – terrassmöbler samt bättre förvaring till mitt arbetsrum. Nyckel till framgång enligt mig är att vara organiserad, så jag jobbar fortfarande med att göra arbetsrummet så användarvänligt som möjligt. Yep, obotligt pedant dessutom.

Blir suveränt. Och mitt i kaoset står en malplacerad bukett med perfekta blommor och ett par nya klackskor. Vi städar en annan dag.

 

 

3 reaktioner till “Krativt kaos

  1. Nåja, nu fick ni ju hur fina terass stolar som helst! Köpte ni bord också eller hade ni från förr? Ser ju ut att bli kanonväder till helgen och nästa vecka, så de kunde ju inte har kommit lägligare iaf 🙂 Själv fick jag meddelande från Ikea att våra soffdynor åtminstone bli 2v sena igen, borde har kommit den här veckan… Men kanske lika bra då terassen inte precis är brukbar nu under takremppan! :O

    Gilla

    1. Jååå vi hitta okay stolar till super pris, så kunde köpa 8 st genast. Bord ha vi int hitta. Sku villa ha ett runt, stort. Alla har varit för små. Men vi fortsätter leta. Er terrass kommer att bli lyyysande! Vi får se till att det bli förfest där i sommar. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s