Det är så frrruktansvärt skönt nu när jag kommit in i det nya jobbet och har ett liv på kvällarna. Alltså inte sitter uppe till två om nätterna och planerar kursmaterial. Igår sydde jag ihop ytterligare en t-skjorta i linne att bära på artesanernas kommase vernissage. Idag lastade jag biltaket fullt med bräden och körde till syster i Backgränd för att bygga ihop abnorma blomlådor till vår gård. Blir SÅ bra. Och vem har sagt att kvinnor inte kan? Cirkelsåg och och skruvdragare – inga problem.

Tack sis för hjälpen ❤ Ett par lådor till så är saken biff.

Publicerad från WordPress för Windows Phone

2 reaktioner till “Bygga bo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s