elinsss.com 85c infurn elinsss.com 85b infurnVi bor i ett medelmåttigt hus. Och då jag säger medelmåttigt syftar jag på prisklass. Själv äääälskar jag hur vi bor även om det varken kostat en smärre förmögenhet eller är så hiskeligt stort. Passligt, vågar jag påstå, men inte helt färdigmöblerat än. För att anpassa det hela till vår budget har vi valt att satsa mer pengar på vissa saker (mosaiken i duschen, stengolv och den feta tackan) och spara in på annat (billiga kakel, laminatgolv i sovrummen) – exakt samma tankegång jag har gällande kläder.

Men nu ska vi inte snacka kläder, utan lampor. Av någon anledning har just lampor i huset blivit det som vi lägger mycket pengar på. Spottar i hela taket, två fetingar ovanför matbordet, en as-dyr grej i sovrummet och så senaste tillskottet som är påväg hem till oss – en funkis 60-tals båglampa. Alltså. Jag. Är. Besatt.

Det roliga är att funktionalism och italienska designern Achille Castiglioni är precis det vi hanterat i designhistoria kursen i Axxell. Och på tal om det så åker vi till Designmuseet och Designforum på studieresa imorgon. Blir grymt att lära sig mer om inhemsk design och formgivning!

 

elinsss.com 85 infurnSynd bara att leveransen dröjer till augusti. Men kan ändå varmt rekommendera INFURN som säljer design möbler till fina priser. Jag blir hullu och vill klicka hem tjugofem stolar och tretton soffor. Borde vi bygga ut…? Haha, nä.

 

3 reaktioner till “INFURN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s