elinsss.com 84 CosAdidas tossorna var inte det enda jag kom hem med efter den fenomenala helgen i Helsingfors med favvo-brudar. Herregyyyd så vi skrattade och åt och njöt och bara hängde. Om ljuvlig tid skulle mätas i guld vore jag stenrik.

Någon destuvidare shoppingrunda blev det inte, ingen hade intresset, men dallade runt i några butiker ändå på söndagen, bland annat COS. Måste säga att jag gillar den butiken skarpt. Om när jag öppnar min egen butik någon gång så skall den ha samma stämning som just COS. Fräscht. Luftigt. Vackert. Modernt. Men prisvärt. Och så älskar jag det faktum att de packar in din köp så vackert i silkespapper. Mmmmmm. Detaljerna. Köpte än en gång två bas t-shirts. Två bland många. Jakten på den perfekta fortsätter. Ska återkommer med en noggrannare analys gällande dessa.

 

3 reaktioner till “COS

  1. Låter som en riktigt skön helg! På tal om basic t-shirts så är min gråa från Tiger of Sweden ett riktigt guldkord, har hållit svinbra i flera år!

    Gilla

  2. Ååh tack! Ska leta efter en sån. Har även hört gott om acnes t-shirts men faaaan när jag inte hittar den i Hesa? Hur svårt kan det va lixom… Finns ingenstans.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s