elinsss.com 82e VNFSicken dag. ALLT har på något sätt gått lite galet, men det slutade bra ändå. Efter jobbet hoppade jag på min nya cykel och trampade i raserfart (så fort det nu går med 12 cm klackar och lika många kilo snor i näsan) för att hinna till Vernissagen vid Västra Nylands Folkhögskola, där jag alltså dragit ett par kurser under året. Modelinjens egna projekt intresserade mig såklart mest, men även grymt roligt att se vad resten av skolan sysslat med under året. Det finns ju så många inritningar och alla bidrog till utställningen på något sätt. Dalla omkring bland konst och dansföreställningar och sippa på skumpa. Inte illa för att vara måndag. Och jag blir alltid så gaaaaalet inspirerad av dylika tillställningar. SÅ fina grejer. Jag är imponerad vad alla studerande gjort och lärt sig under så kort tid. Jestas ändå. Skulle själv gärna gå fotolinjen.

Eventet till ära hade jag på mig en t-shirt i linne som jag själv gjort (igår kväll. Snacka om att vara ute i god tid) med ett jännä tygtryck framtill. Närmare introduktion av den senare.

Lyckad kväll.

VNF_live_inbjudanUtställningen är öppen för allmänheten fram till 14.5 och är du ens pikilite intresserad av de konstnärliga ämnena (Bildkonst, Danskonst, Fotokonst, Inredning och formgivning, Mode, Seriekonst och grafisk design, Teater) ska du pallra iväg dig dit och kolla. Imorgon och på onsdag hålls det även öppet hus med olika work-shops. Då kan man mer konkret prova på olika inriktningar. KUL! Skulle själv gärna gå.

 

2 reaktioner till “VNF Vernissage

    1. Haha tack vad snällt. Jag har väl generna att tacka (även om just håret är det som retar mig mest ibland).. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s