elinsss.com 81Just ja. På min lediga dag så blir jag såklart sjuk. Feber. Halsen totalt sönder. Degigt huvud. Så min vappen firade jag under täcket. Tretton timmar sömn, och en hel dags vila  så var jag helt okay skick igen i morse för att ta mig till jobbet. Den exemplariska arbetstagaren…

Så gick det med den dagen som jag hade tänkt plantera blommor, sy klänningen till inkommande bröllop och enmiljard andra saker. Fick i alla fall vinterkläderna tvättade. Jackor Halsdukar. Mössar. Nerpackade till nästa vinter. Schöööönt. Må denna flunsa vara över nu. Thnx.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s