När blir man vuxen?

Klipper man ut artiklar om fötter, morrar åt ungdomar som svär på torget, köper symaskiner för tusentals euro, uppskattar arbetstiden 8-16, njuter av en kaffestund hemma i soffan varje dag, betalar huslån, smörjare sig med anti-rynk och oroar sig över barn utan halsdukar så är det väl ett tecken på att man inte är så fruktansvärt ung mer, vilket är helt okay för min del. 26 år passar mig perfekt. Jag har absolut inga behov av att leva om åren som tonåring. Jestas vilken onödig angst man hade då…

Min angst nuförtiden går ut på sociala medier. Jag har  SÅ SVÅRT att dra gränsen. Hatar sociala medier. Älskar sociala medier. Mitt huvud nästan exploderar av åsikter jag ibland skulle vilja få ur mig. Men så låter jag ändå bli. Ju äldre jag blir desto privatare känns livet så bloggen är och förblir inriktad på jobb. Men nu ger jag det ett försök – Instagram. Bilder från vardagen. Bara för att det är så roligt då andra delar med sig.

@elinsandholm heter jag där.

elinsss.com 80 insta

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s