logo miniatyrKäääääk, jag har haft min kalender på vift en VECKA. Hela mitt liv är nerskrivet i den kalendern (nånä, men var jag skall befinna mig när) och jag har varit totalt förvirrad, angstig och småsvettig hela veckan utan den. Nu är den äntligen återfunnen och inser att jag glömt att göra sisådär femtusen saker, bland annat att publicera detta nedan….

Nu är det så att jag skulle behöva er hjälp . Eller rättare sagt Emilia som behöver er hjälp, då hon skriver gradu om ämnet bloggar och dess påverkan.
Eftersom min blogg handlar mestadels om mitt företagande har jag lovat ställa upp som testkanin för projektet.  Som stöd till Emilias forskning är vi nu på jakt efter personer som tackvare min blogg på något sätt kontaktat mig eller köpt en tjänst eller vara. Eftersom jag inte vill peka ut någon utan samtycke så vänder jag frågan till er istället. Känner du dig alltså träffad och skulle kunna tänka dig att hjälpa Emilia i hennes undersökning? Det är fråga om en enkel intervju som även går att göra via mail eller telefon. Anonymt om man så vill. Inga konstigheter.

Skicka dina kontaktuppgifter till elinsandholm@hotmail.com eller direkt till  Emilia, emilia.holmqvist@student.hanken.fi

TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s