elinsss.com 74100% blå var jag tydligen idag då arbetsveckan rev igång igen. Patriotiskt. Men hur kan det vara så segt efter några dagars ledighet? Sex timmar CorelDraw kurs idag. Vi manipulerar texter och börjar så småningom bygga upp hela layouter, som exemplet nedan. Jag själv tycker ju sånthär är jättejätte roligt. Får påminna mig själv om att alla inte är av samma åsikt haha.

Min mail svämmar över och bykkorgen är mega-proppis.  Men jag tar tag idet imorn. Att sitta ute på terrassen med kaffekoppen och njuuuuuta kändes så ohyggligt mycket viktigare ikväll.

 

Uppgift 4 (extra uppgift)
CorelDraw layout kursuppgift
 
 
 

2 reaktioner till “Rivstart

    1. haha du får väl gå en privatkurs med mig nångång 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s