Zelinsss.com 72cDet är riktigt påriktigt vår i luften nu. Och jag, som ä-häääälskar våren över allt annat är helt till mig av allt det härliga som lediga dagarna har erbjudit. Ibland blir jag lite överväldigad av känslan att jag har det så himla bra. Frisk. Lycklig. Kär och tillfreds med livet. Vänner. Familj. Nytt jobb. Bor i ett EGET HUS. Obegripligt att allt lixom ordnat sig som det gjort, med tanke på att planerna för det här året egentligen såg helt annorlunda ut. Med risk för att låta dryg så säger jag det ändå – jag är stolt.

Och just idag känns det så ohyggligt skönt att kunna skriva detdär. För idag är det måndag. 21.4.2014. Ledig dag och fint väder. Men det är även den dagen som vi enligt alla logiska uträkningar skulle välkomnat två flickor till familjen ❤

Livet är inte alltid logiskt, men riktit bra ändå.

3 reaktioner till “Bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s