elinsss.com 70Jestas vad jag lyst med min frånvaro. Den här påsken kom väldigt lägligt. När gör fyra dagar ledighet inte? Mina ögon höll på trilla av huvudet på mig, men för att inte falla helt i dvala klockan sju en torsdag eftermiddag, så inledde jag ledigheten med ett varv till gymmet. Väl hemma fick jag energi-kick upphöjt i tretusen och inspirationen flödade. Bara från tomma intet fick jag en idé till ett helt projekt (som ska förverkligas i sommar, mer om det senare), kirrade min skatteåterbäring och beställde hem firmalogon från Minanamnband.se.

Övertänd. Och denna helg kommer bli fenomenal. Njut av påsk. Ät ihjäl er på ägg. Det tänker jag göra.

 

3 reaktioner till “Övertänd

 1. Hej. Varifrån är dörrarna ni har till klädskåpet i hallen? Är själva inredningen inne i skåpet också från samma ställe? Så snyggt!

  Gilla

  1. Hej eva
   De är från gamla hederliga Ikea. även inehållet. Vi sökte på många ställen men ikea erbjöd största urvalet till vettigare priset. De har tillochmed ett program hur man planerar dem..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s