elinsss.com 64b adidas

Dendär euforiska känslan när man verkligen slitit slut en pryl och måste köpa ny. Den är härlig tycker jag. Fundera – när använde du senast en pryl (vad som helst) så mycket att den blev helt slut? I bitar. Inte längre användbar. Jag misstänker att vi (jag, du, ni) gör det allt för sällan.

Så jag njöt lite extra då gamla tränings-baggen åkte i roskis (ärvd av sambon dessutom). Lädret föll lixom i bitar. Och ersatte den med en annan. Fräsch. Adidas. Och det bästa av allt – second hand, från Syrrans garderob. ”Ny” för mig.

 

En reaktion till “Slita slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s