Ny period på jobbet betyder även att jag ska ge vitsord för kurserna i föregående period. Det  i sin tur betyder genomgång av 24(TJUGOFYRA!) presentationsportfolion, 12 sömnasportfolion, 12 dräkthistoriemappar och 11 arbetsportfolion i drapering. HAHA. Alltså jag kan nog pikilite begripa varför lärare sackar efter med vitsord och rättande av prov. Allt kommer lixom över en på en gång. Meeen det går fint. En åt gången. Jag tänker ge feedback till varendaste en.

Men veckan blir lite… hektisk.

4 reaktioner till “Bedömning

 1. Oj herregud. Du får ta en veckas solsemester nånstans, det är ju typ enda tillfället då man tar sig tid att läsa 🙂 Skulle aldrig hinna plöja igenom en sån där hög annars!

  Gilla

 2. Du e helt grymt bra som lärare och du har massor att ge till oss! Har inte hört nåt negativt om dej bland eleverna, väldigt mycket gott däremot! Så tack att du antog utmaningen att komma ti oss 🙂 och personlig feedback e ju helt sjukt nice och hjälper massor!

  Gilla

  1. Tack Ida, jag blir så glad av att höra detdär. Så hiskeligt svårt att bedöma sig själv objektivt. Men jag försöker mitt bästa och vill verkligen bidra med något och inte ”bara vara vikarie”. Ni får säga till när jag gör något helgalet! Vi ses imorrn på Corel kursen 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s