elinsss.com 63 stolarSäg mig HUR vackra är inte dessa stolar? Vore perfekta till vår mega-terrass. Och var tror ni jag hittade dessa om inte på Tallink-färjan. Otippat javisst. Vände och vred på stolarna för att hitta en logga någonstans, utan resultat. Filosoferade till och med hur jag tillsammans med eleverna skulle bära mig åt för att forsla ut sex stycken från färjan, obemärkt. Min plan var inte vattentät och jag föredrar att inte bli prickad som brottsling. Så avstod. Men jag ska ta reda på vem som gjort dessa stolar, om jag så googlar ihjäl mig.

Så ja. Helgen gick åt till en hel del googlande. Mycket sovande. Och massor med gött umgänge. Nu kör vi ny vecka.

12 reaktioner till “De ultimata utestolarna

  1. Jestas, de verkar med andra ord inte omöjliga att få tag på! (yessessyess). Ska definitivt undersöka saken..

   Gilla

  1. Åååååååååh TACK för tipset! ska höra mig för där :):)

   Gilla

 1. Billnäsbruk hade också samma stolar! Med lite tur kanske ni får sitta på dom på bröllopsmiddagen 😉

  Gilla

 2. Ser ut som stolarna ”forest” 3999 kr , Svenssons i Lammhult! Det är en bild på de stolarna i senaste numret Drömhem och trädgård som jag har i knät just nu!

  Gilla

 3. Dum fråga, men har du prövat på att maila till bårbolaget och fråga vartifrån de är? Med tur kanske du kan få köpa deras ifall de förnyar sina? 🙂

  Gilla

  1. JAAAAAA det är exakt den stolen! TACK för länken. nu gällder det att övertala sambon att vi ska ha dessa (priset är ganska saftigt, speciellt då vi behöver minst 6 stycken;)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s