elinsss.com 62 ZaraFredag. Solsken. Ny period i skolan. En hel period avklarad som lärarvikarie. Jestas. Nya kurser. Mera kursplanering. Lön på kontot. Det råder bra filis i denna kropp just nu, trots evighetslång vecka och trötta ögon.

Och vad är inte bättre än belöning efter hårt arbete. Unnade mig en fantastisk inomhusjacka från Zara som jag hittade under Estland-resan i onsdags. Mörkblå, transparent med sömmarna utåt försedda med kantband, i naturmaterial såklart. Perfekt för en sömmerska. Underligt det där, hur jag allt mer dras till skärning, tygkvaliteter, detaljer och udda lösningar i plagg, medan trenderna inte längre känns intressanta. Yrkesskada? Eller kanske det kallas att hitta sin egen stil. Vem vet.

Ha en skön fredag kväll. Det tänker jag ha.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s