elinsss.com 59Sicken helg. Tre kalas, varav ett ordnades hemma hos oss då mannen fyllde år. Roligt, men jestas man bli så slut. Nåh. Ledig söndag ensam i huset och då solen öste på där ute så tog jag husets stolthet i användning – terrassen.  86 kvadratmeter soligt paradis. Satt mot husväggen och läste designhistoria några timmar vilket kändes lite som ett skämt med tanke på årstiden. Helt ok att jobba så. Årets första fräknar sitter nu på näsan och sinnesstämningen är behaglig.

Måste bara skaffa terrassmöbler.

 

En reaktion till “Inleder terrassäsongen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s