Måndag. Seeeeeeegt. Har blivit en helg med allt för lite sömn. Nåh, jag ska inte klaga. Har varit omringad av lysande personer hela helgen. Så istället för jag-är-så-trött-och-sliten visor startar vi veckan med SNAKK-listan istället. Tror detta är min första(?) lista jag skriver i min blogghistoria.

Min stil i tre ord: Minimalistiskt, bekväm, materialmedveten.
Har alltid tyckt att krusiduller och spetsar och detaljer är fint på andra, men om jag själv försöker med något dylikt slutar det oftast med att jag ripar det av mig innan jag lämnar huset. Och så vet vi alla att jag har blivit en terror-tant gällande material i kläder. Bort med syntet, in med naturfiber och blandningar!

elinsss.com 58 SNAKK
Det här plagget skulle aldrig komma nära min kropp: Sorry, men onepiece. Det hör hemma i soffan. På barn. ALDRIG någon annanstans. Och definitivt inte på min kropp. I skoväg har jag aldrig förstått mig på de klassiska UGG:sen. Klumpiga. Opraktiska. Och dåliga för fötterna.

Just nu har jag på mig: 
Svart T-shirt med läderdetaljer och mjukisbrallor.

Det här är en bild på mig när jag kände mig bekväm:

IMG_3890 (2) (1024x767)Sommar 2011. Trikå maxi klänning. Ryggväska. Håret i knut. Solbränd. Aaaaah.

Det här är bild på mig för länge sedan:
regatta 2006En klassiker i bildarkivet – Hangöregattan 2006 med mina bästa vänner. Jag. Dör. Har på mig en jeanskjol omgjord från ett par byxor och en skjorta kapad så att magen syns. Var mäkta stolt. HAHAHA. Pinsamt.

Jag känner mig allra snyggast i: 
Tighta svarta byxor, en stor tröja med ärmlös kragskjorta under, parkas jacka med huva och stövletter på fussingarna.

Mitt favoritplagg just nu: 
Måste säga prickiga skjortan från Monki. Viskos. Mjuk. Behaglig. Fin. Vår.

elinsss.com 58c SNAKK

 

Min stil hemma med tre ord: 
Modernt, färglöst och nytt. Vi flyttade in i vårt nya hus för bara fem månader sedan så färger har inte hunnit etablera sig än, men vi kommer inte att bo i ett vitt hem förevigt även om min sambo är av den uppfattningen. Stackarn. Lycklig omedveten. Har sådär saaaakta börjat med att smyga in färgglada IKEA kaffemuggar.

elinsss.com 20e asko vitrinskåp

IMG_0784 a (29)

Jag skulle aldrig inreda med:
Överflödiga prydnadsfigurer eller färggranna ljusslingor (DÖD åt sådant julpynt).

Pryl jag suktar efter:
Tänk vad skönt att konstatera att jag inte har mega-dunder-sug efter något speciellt just nu. Lyx. Men en båglampa till vardagsrummet och en ny dator vore fint.

Mitt bästa stylingtips:
Tänkt praktiskt och fixa ordentlig förvaring. Målet: Allt i huset skall ha sin egen plats. Då slipper man de där bergen av tidningar, kvitton, kläder, matkassa,r snorpapper, räkningar ochgudvetvad som ligger överallt.

Min favoritplats hemma: 
Toaletten (BARA MIN. Vi har egna) delar första plats med matsalsbordet. Från matsalsbordet har jag överblick över hela vardagsrummet, tamburen och köket. Öppen planlösning ❤

elinsss.com 47b
Mitt problemhörn hemma: 
Golvet i sovrummet, intill mannens sida på sängen = dränkt i hans kläder respektive damtussar.

3 reaktioner till “SNAKK-listan

  1. ja visst är den 😀 Älskar den. Gänget lixom. Så jäkla funny! Å jag minns dendär regattan så bra.

    Gilla

  2. He he, onepiece och UGGs har aldrig kommit nära min kropp heller, skönt att höra att jag inte är ensam om att tycka det är fula plagg! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s